WHO AM I?

My name is Nicqie Robinson. I’m a Identity Stylist and a Image Consultant. A few years back, I would not have been able to answer this question. Today, I can say :”I am a Princess. I am a daughter of the King of Kings.”

Wat sal jou antwoord wees op hierdie vraag? Wie is jy? As jy jouself in die spieel sien, sien jy “beauty” of sien jy net alles wat, vir jou, lelik is van jouself. Ek was so, ek het vir lank gewens ek het die vriendin se hare gehad en daardie vriendin se oe. Ek het altyd gevoel soos die Lelike Eendjie in die groep. Tot op die dag wat die Heilige Gees my gewys het dat Hy my eindlik ‘n Swaan gemaak het!

Weet jy hoe die Here jou sien? As Hy na jou kyk, sien Hy ‘n Masterpiece. Hy het jou stukkie vir stukkie aan mekaar geweef in jou Ma se liggaam. Hy het jou uitgekies, nog voor jou Ma of Pa jou beplan het. Hy het ‘n boek oor jou lewe geskryf. Hoe weet jy wat in daardie boek staan? Dit kan net Hy vir jou wys, as jy by Sy voete dag vir dag sit.

I pray that the Holy Spirit will guide you into a intimate relationship with our Father, Lord and Saviour

Published by NICQIE

I am a Image Consultant and Identity Stylist that firmly believe every body has their own kind of BEAUTIFUL. I help you find that beauty

2 thoughts on “WHO AM I?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: